Adverteren in Google

Google Adwords logoUw klanten gebruiken Google dagelijks om producten, diensten en leveranciers te vinden. De vindbaarheid van uw website beïnvloedt de winstgevendheid van uw onderneming direct. U kunt de vindbaarheid van uw website verbeteren door zoekmachine optimalisatie maar ook door te adverteren in Google.

Betaalbaar en flexibel

Google Adwords WWDU betaalt een eenmalig tarief voor het inrichten van uw campagne. Deze kosten worden bepaald door het aantal zoektermen waarmee het zoekwoordenonderzoek gestart wordt en het aantal (tekst)advertenties dat wij maken.

Zodra de campagne gepubliceerd is, betaalt u zelf de kosten voor het adverteren aan Google. Daarnaast brengen wij maandelijks een percentage van het daadwerkelijke klikbudget in rekening. Hoe minder u adverteert, hoe minder u betaalt. Wel zo eerlijk!

Heldere tarieven

Campagne inrichten Eenmalig
Max. 100 zoektermen en 10 tekstadvertenties € 97
Max. 500 zoektermen en 25 tekstadvertenties € 247
Max. 1000 zoektermen en 50 tekstadvertenties € 470
Kosten voor grotere campagnes of bijvoorbeeld het opmaken van beeldadvertenties op aanvraag.
Bijhouden campagne Maandelijks
Klikbudget < €100 15%
Klikbudget €101 - € 1000 10%
Klikbudget €1001 - € 5000 7%
Maandelijkse kosten worden achteraf berekend op basis van de werkelijke kosten aan Google. Minimaal klikbudget is €50. Door uw campagne te laten bijhouden, bent u er zeker van dat deze doorlopend gemeten en verbeterd wordt!

Rekenvoorbeeld (ter illustratie)

Wij starten een onderzoek op basis van 85 zoektermen en creëren uiteindelijk 9 advertenties. U betaalt dan eenmalig €97. De eerste maand bedragen de daadwerkelijke kosten aan Google €80. U betaalt dan €80 x 15% = €12 aan ons. De volgende maand bedragen de kosten aan Google €110. U betaalt dan €110 x 10% = €11 aan ons. LET OP: Wij kunnen een exact maximum instellen, zodat u altijd weet hoeveel u maximaal zult betalen!

U heeft altijd realtime inzicht in de resultaten en ontvangt hiervan ook maandelijks een duidelijk rapport.
Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Gecombineerd nog effectiever!

Door Adwords te combineren met zoekmachine optimalisatie haalt u het meest uit uw budget. Bij ons krijgen Adwords klanten 10% korting op zoekmachine optimalisatie.

 Meer over zoekmachine optimalisatie

  • temati-grey
  • samira rafaela-grey
  • VTG-grey
  • Orthoklinika-grey
  • Ophetstrand-grey
  • Greenwhat-grey
  • Green-compliance-grey
  • Bui Loempia-grey
  • ADS-grey
  • 2Donkey-grey